Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (6.08 secunde)
6 adevaruri descoperite in studii Ce le place femeilor in materie de barbati? ... Barbatii care nu zambesc Intr-un studiu realizat de Universitatea British Columbia se arata ca femeile nu sunt atrase de barbatii zambitori.
Oamenii de stiinta vin, in schimb, cu cateva completari in ceea ce priveste acest subiect.
Cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Psoriazisului, Societatea Romana de Dermatologie atrage atentia cu privire la consecintele severe ale psoriazisului - o boala cronica, sistemica, care afecteaza nu doar pielea, ci si alte organe, ducand frecvent la complicatii.Spikerii conferintei au fost doi specialisti reputati in domeniu:
- Terapii de recuperare: kinetoterapie, terapia 3C, terapia asistata de animale, piano-therapy, dans-therapy, teatru-play-back, terapie ABA si alte terapii inovatoare. Vineri, 2 noiembrie si sambata, 3 noiembrie Capital Plaza 10:00 - 10:30 SESIUNEA 1 Tulburarea de Spectru Autist - o provocare terapeutica Autor si speaker:
Cel mai mare targ dedicat unei vieti sanatoase isi deschide portile pe 8 Februarie, de la ora 12:00. ... Body Mind Spirit Expo se afla la a XXIV-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania.
FARCAS) Discutand ipoteza hipercivilizatiilor, spuneam ca aproape sigur reprezentantii sai au explorat si inventariat Galaxia noastra, pana la cel mai mic detaliu semnificativ, inca de milioane de ani. Ne putem deci intreba - nu cumva Pamantul si vietatile sale au fost luate, inca de atunci, sub ocrotirea lor?
Despre o altfel de viata cu Mihai Dragomir, doctor in intretinerea masinariei umane. - Esti promotorul fitness-ului in Romania, ai o viata intreaga dedicata starii de bine a oamenilor. De ce ai ales aceasta meserie?
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Vorbim despre o biblioteca online cu peste 2500 de carti digitale in format audiobook, videobook sau ebook, care este la dispozitia elevilor si profesorilor din oras, in mod gratuit.
Impartirea posturilor de prefecti nu a fost inca definitivata. PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti.
La finele saptaminii trecute, simbata, a avut loc la Parcul de Soft seminarul national “Marketingul Politic si Comunicarea”, organizat de femeile liberale din judetul nostru.
Emil Boc, presedintele interimar al PD, a declarat ieri ca Biroul Permanent National (BPN) al partidului a luat in discutie modificarile de regulament propuse de grupul parlamentar democrat in cadrul discutiilor de la Predeal, de saptamana trecuta.
Raluca Turcan, vicepresedinte al PLD a declarat sambata, la Buzau, ca liberalii si social-democratii nu isi doresc votul uninominal, adaugand in acelasi context ca, dupa euroalegeri, PNL si PSD vor forma, foarte probabil, un pol.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Cei sase senatori declarati incompatibili in urma validarii mandatelor de parlamentari si-au reglementat situatiile juridice pentru intrarea in legalitate, se arata intr-o nota discutata marti la Comisia juridica din Senat.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local. ... Duminica, incepand cu ora 7.00, alegatorii din 20 de localitati sunt chemati din nou la urne in cadrul unor alegeri locale partiale.
Cu doar cateva zile inainte de alegerea noii conduceri a partidului, la Congresul din 21-22 aprilie, PSD nu reuseste sa dea un semnal clar de schimbare, innoire si modernitate, vechii lideri ai filialelor locale fiind reinstalati in functii in cadrul alegerilor interne din organizatiile judetene.
Udrea, bogata dupa deceniul de casnicie. Venita in familie cu Oltcitul, Nutzy devine o femeie libera la volan de Mercedes Cat a fost la Putere, Nutzy Udrea a stiut sa imbine utilul cu placutul.
Sindicatul Liber al Salariatilor din Invatamantul Preuniversitar Constanta intenteaza proces conducerilor unitatilor scolare care au centre de executie bugetara, acestea fiind si centre contabile, conducerilor unitatilor scolare unde se semneaza statul de plata si Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, ca reprezentant al Ministerului Educatiei si Cercetarii deoarece nu a fost respectata macheta pentru acordarea si calculul sporurilor, conform Legii 128/1997 privind Statutul Personalului Didactic.
google-analytics.com